به موزه علوم طبيعي چارده بلوط خوش آمديد
ادبي اجتماعي علمي

درمان اورژانسی ترش‌ کردن معده



درمان اورژانسی ترش‌ کردن معدهترش کردن معده به علت سردی عارض شده به آن است که با این راهکار، اورژانسی می‌توانید آن را درمان کنید.

دکتر حسین روازاده متخصص طب سنتی افزود: عموما مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده می‌باشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه می‌گردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.  
 
وی افزود: برای این کار به محضی که احساس کردید معده شما می‌خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.  
 
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: چون جوش شیرین یک باز محسوب می‌شود و ترشی از اسید است، وقتی آن‌ها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک می‌گردند و احساس ترش کردن، رفع خواهد شد و معده سالم می‌ماند.  
 
وی با توجه به اینکه جوش‌شیرین درمان علت مشکل اصلی نیست، تصریح کرد: جوش‌ شیرین درمان علامتی محسوب می‌شود یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتا رفع می‌کند. همچنین با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به رفع مشکل معده خود بپردازند.  
 
دکتر روازاده خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود برای رفع سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفته‌ای دو یا سه بار حتما خورده شود و هیچوقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی(حدود 1 ماه) نیز از خوردن مواد خام و لیمو عمانی و ترشیجات و میوه‌ها خصوصا مرکبات خودداری کنید و عسل بیشتر بخورید.

http://www.asriran.com/fa/news/427398


موضوع : <-CategoryName->


نويسنده :HD در تاريخ 12 فروردين 1395برچسب:,

چای؛ جایگزین طبیعی دهانشویه



کارشناسان علت این موضوع را وجود نوعی ماده شیمیایی در انواع چای شامل چای سیاه، چای سبز و یا چای سفید می‌دانند که دارای خواص ضدباکتری است.
چای؛ جایگزین طبیعی دهانشویهچای ملایم کم‌رنگ از جمله دهانشویه‌های طبیعی و غیرمخرب برای حفظ سلامت دهان و دندان است.

کارشناسان برای به دست آوردن سلامت دهان و دندان به افراد توصیه می‌کنند پس از خوردن غذا و مسواک زدن، دهان خود را با چای نیمه گرم کم‌رنگ قرقره کنند.
 
گفتنی است، نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه Hasanamba در کشور هندوستان نشان داده است که شستشوی دهان با چای به مدت 30 ثانیه، دو بار در روز می‌تواند سبب از بین رفتن پلاک‌های دندانی و کاهش التهاب و عفونت لثه شود.
 
کارشناسان علت این موضوع را وجود نوعی ماده شیمیایی در انواع چای شامل چای سیاه، چای سبز و یا چای سفید می‌دانند که دارای خواص ضدباکتری است.
 
کارشناسان بر این اساس هشدار می‌دهند جز در موارد ضروری و به مدت محدود و تحت نظر دندانپزشک، افراد از دهان‌شویه‌های صنعتی با ترکیبات گوناگون استفاده نکنند؛ زیرا علاوه بر نابودی تدریجی تمامی باکتری‌های مفید محیط دهان و دندان، رنگ طبیعی دندان‌ها تغییر خواهد کرد.
 
پزشکان، آب نمک و نیز چای ملایم کم‌رنگ را از جمله دهانشویه‌های طبیعی و غیرمخرب برای حفظ سلامت دهان و دندان معرفی کرده‌اند که علاوه بر سازگاری با محیط دهان و دندان باعث نابودی باکتری‌های مفید نیز نمی‌شود.
 
در مهمانی‌ها و اماکنی که امکان مسواک زدن وجود ندارد، شست‌وشو و قرقره دهان با چای، به ویژه پس از مصرف شیرینی، شکلات، آبنبات و سایر شیرینی‌های سنتی که به ویژه حالت چسبندگی دارند، به عنوان یک راه حل پیشگیرانه از آسیب‌دیدگی دندان‌ها و التهاب لثه توصیه اکید می‌شود.

http://www.asriran.com/fa/news/426926


موضوع : <-CategoryName->


نويسنده :HD در تاريخ 4 فروردين 1395برچسب:,

سم زدایی از بدن با بروکلی



سم زدایی از بدن با بروکلیبروکلی که ‌مهمان خارجی سفره‌های ماست در میان مردم بیشتر نقاط دنیا به داشتن خواص خوب و مفید معروف است و افرادی که با ترکیبات منحصربه‌فرد بروکلی آشنا هستند از این سبزی غافل نمی‌شوند.
 
به دلیل وجود «فلاوونوئیدها» به ویژه «سولفورافن» بروکلی را به‌عنوان سبزی ضدسرطان می‌شناسند. مصرف کلم بروکلی مانع از گسترش سلول‌های سرطانی به ویژه در قفسه سینه می‌شود.
 
کلم بروکلی حاوی ترکیباتی است که اعصاب را تقویت کرده‌، دید چشم را بهبود می‌بخشد و پوست را زیبا می‌کند‌. پس بروکلی را بیشتر بشناسید و آن را به رژیم غذایی‌تان راه دهید.
 
اصل و نسب بروکلی

 
بعضی‌ها معتقدند بروکلی شبیه یک دسته گل سبز رنگ است. این سبزی بومی کشور ایتالیاست و مصرف آن از 6 قرن پیش از میلاد مسیح رایج بوده است. ایتالیایی‌ها به این سبزی بروکولو می‌گویند که معنی آن گل روی کلم است.
 
این واژه ریشه لاتین دارد که معنی آن بازو یا شاخه است که به شکل درخت مانند این سبزی مربوط می‌شود. این سبزی به صورت آبپز همراه خوراک‌ها یا به صورت خام در سالاد مصرف می‌کنند.
 
مصرف کلم بروکلی به ویژه برای خانم‌های یائسه بسیار مفید است چون عوارض یائسگی را کنترل می‌کند.
 
کلم بروکلی سرشار از کاروتن‌، ویتامین‌های گروهB و C، فولیک اسید‌، پتاسیم‌، ‌اندکی سدیم‌، آهن‌، کلسیم‌، سلنیوم (در ساقه)، فلاوونوئیدها و سولفورافن است.
 
نیازی به توضیح نیست که با این همه ترکیبات مفید، توصیه می‌شود مصرف آن در سبد غذایی خانواده قرار گیرد.
 
کاهش کلسترول خون

 
اگر به تازگی بعد از گرفتن جواب آزمایش متوجه شده‌اید که کلسترول خون‌تان بالاست متخصصان به شما توصیه می‌کنند کلم بروکلی را به رژیم غذایی‌تان راه دهید.
 
این کلم در ترکیباتش موادی دارد که به پایین آمدن کلسترول خون کمک می‌کند. قضیه این است که فیبر موجود در سبزیجات با کلسترول خون ترکیب می‌شود. این ترکیب شدن سبب می‌شود کلسترول راحت‌تر دفع شده و درنتیجه سطح کلسترول بدن پایین می‌آید.
 
یک راه عالی برای سم‌زدایی

 
اگر در فکر از بین بردن سموم و مواد زائد بدن‌تان هستید، نیم‌نگاهی هم به کلم بروکلی داشته باشید. در این کلم پرخاصیت ترکیبات مفیدی وجود دارد که پله‌پله مراحل سم‌زدایی بدن را انجام می‌دهد.
 
در تحقیقی که نتایج آن در مجله آکادمی ملی علوم آمریکا به ثبت رسیده، گفته شده با مصرف بخش‌های جوان کلم بروکلی از این خاصیت آن بیشتر بهره‌مند می‌شوید.
 
سلامت قلب و رگ‌ها

 
کلم بروکلی در کنار خواص مختلفش به مهم‌ترین عضو بدن شما هم سود می‌رساند و علاوه بر پایین آوردن کلسترول خون، به تقویت رگ‌های خونی کمک می‌کند.
 
سولفورافن موجود درکلم بروکلی خاصیت ضد التهابی دارد و از تخریب و صدمه به رگ‌های خونی پیشگیری می‌کند.
 
ویتامین‌های گروه B هم در کلم بروکلی پیدا می‌شوند که این ویتامین به تنظیم و کاهش هموسیستئین کمک می‌کند.
 
محققان دانشکده سلامت عمومی هاروارد بر این باورند که هموسیستئین یک نوع اسید آمینه است که پس از مصرف گوشت در بدن ایجاد می‌شود و مقدار زیاد آن می‌توان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد.
 
تقویت بینایی

 
شاید شنیده و خوانده‌اید که هویج برای سلامت چشم‌ها بسیار مفید است و این موضوع به لوتئین آن مربوط می‌شود اما این بار می‌توانید برای حفظ سلامت چشم‌ها در کنار هویج از کلم بروکلی هم استفاده کنید.
 
بروکلی آنتی‌اکسیدان‌های مفیدی دارد که از تخریب سلول‌های چشم، بروز بیماری آب مروارید و صدمه به عدسی چشم پیشگیری می‌کنند.
 
دوستدار دستگاه گوارش

 
یک خاصیت مشترک بیشتر میوه‌ها و سبزیجات این است که به هضم بهتر غذا و سیری بیشتر کمک می‌کنند.
 
بروکلی هم از این قاعده مستثنی نیست و با داشتن فیبر بالا به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.
 
فیبر در سالم نگه داشتن سطح باکتری‌های روده نقش دارد و سبب هضم بهتر مواد غذایی می‌شود.
 
سولفورافن بروکلی سبب می‌شود باکتری معروف هیلکوباکتر پیلوری که در معده وجود دارد بیش از حد رشد و تکثیر پیدا نکند یا به دیوار معده نچسبد؛ این خاصیت بیشتر در جوانه‌های بروکلی دیده می‌شود.
 
یک سبزی با خاصیت ضدالتهابی

 
بروکلی یک داروی طبیعی مفید برای کاهش التهابات بدن است و سرعت تحلیل مفاصل را کاهش می‌دهد؛ به همین دلیل به افراد مبتلا به آرتروز توصیه می‌شود کلم بروکلی را حتما در برنامه غذایی‌شان داشته باشند.
 
ترکیبات بروکلی با مسدود کردن ترشح آنزیم‌هایی که سبب تخریب مفاصل می‌شود، از مفاصل شما حفاظت می‌کند.
 
خام، پخته یا بخارپز؟

 
روشی که برای آماده کردن کلم بروکلی انتخاب می‌کنید در جذب ریزمغذی‌های کلم بروکلی نقش دارد. افرادی که دنبال خاصیت ضد سرطانی بروکلی هستند بهتر است این سبزی را به مدت طولانی مدت نپزند و به صورت خام یا نیم‌پز مصرف کنند.
 
پختن بروکلی، سبب نابودی آنزیم‌های ضدسرطانی این سبزی مفید می‌شود و بخار پز کردن آن به مدت 20 دقیقه، سه دقیقه قرار دادن بروکلی در مایکروویو و تفت دادن آن به مدت 5 دقیقه تاثیر قابل توجهی بر خاصیت‌های آن برجای نمی‌گذارد و خواص مفیدش را نابود نمی‌کند.
 
بروکلی خام همه ریزمغذی‌های ضروری را دارد، از این رو اگر از بابت التهاب روده یا افزایش گاز روده دچار مشکلات آزار‌دهنده نمی‌شوید، بهتر است بروکلی را خام مصرف کنید.
 
بروکلی خطر هم دارد؟

 
به‌طور کلی مصرف کلم بروکلی برای افراد مختلف ضرری ندارد و هیچ نوع تهدید جدی یا اثر جانبی مخربی ایجاد نمی‌کند اما مهم‌ترین مشکلی که ممکن است با مصرف مقدار زیادی بروکلی پیش بیاید، التهاب روده یا افزایش گاز روده است که به دلیل مقادیر فراوان فیبر موجود در بروکلی ایجاد می‌شود البته این خاصیتی است که در همه انواع کلم‌ها دیده می‌شود اما خواص مفید آن به‌قدری غالب است که می‌ارزد بروکلی را به‌طور متعادل در رژیم غذایی‌تان جای دهید.
 
علاوه بر این به‌گفته متخصصان دانشکده پزشکی اوهایو، بهتر است افرادی که خون رقیق و غلظت خون پایینی دارند از مصرف بروکلی پرهیز کنند چون کلم بروکلی با داشتن ویتامین K سبب کاهش انعقاد خون می‌شود که این موضوع می‌تواند در مورد بیمارانی که باید خون رقیق داشته باشد خطرآفرین باشد یا تاثیر داروها را مختلف کند.
 
از این رو به افرادی که داروهای رقیق‌کننده غلطت خون مصرف می‌کنند، توصیه می‌شود از خوردن کلم بروکلی پرهیز کنند.

منبع: مجله زندگی ایده آل

http://www.asriran.com/fa/news/426871


موضوع : <-CategoryName->


نويسنده :HD در تاريخ 4 فروردين 1395برچسب:,