به موزه علوم طبيعي چارده بلوط خوش آمديد
ادبي اجتماعي علمي

دستورالعملی برای بالابردن چربی سوزی بدن



عوامل متعددی مانند خواب روزانه، خوب نجویدن غذا، نوشیدن آب و نوشابه بین و پس از صرف غذا، مصرف غذاهای آماده، سنگین و دیر هضم در بروز چاقی دخالت دارند.
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: تنظیم خواب، رعایت نحوه صحیح غذا خوردن و مصرف سالاد و سبزی سبب نابودی توده های چربی بدن می شود.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: امروزه چاقی از بزرگترین مشکلات جوامع پیشرفته محسوب می شود و افراد همواره در جستجوی سریع ترین و کم عارضه ترین روش های مبارزه با چاقی هستند.

وی با اشاره به اینکه شناسایی علل چاقی گام مهمی در درمان آن است، اظهار داشت: عوامل متعددی مانند خواب روزانه، خوب نجویدن غذا، نوشیدن آب و نوشابه بین و پس از صرف غذا، مصرف غذاهای آماده، سنگین و دیر هضم در بروز چاقی دخالت دارند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با عنوان اینکه مصرف روغن های جامد و مایع در پیدایش چاقی تاثیر چشمگیری دارند؛ یادآور شد: استفاده از روغن هایی مانند دنبه و زیتون نیز نقش موثری در چربی سوزی دارند.

عظمایی افزود: مصرف میوه و سبزی نیز که حاوی چربی های مضر نیستند و حجم زیادی از فضای معده را اشغال می کنند، سبب چربی سوزی می شوند همچنین استفاده از سالاد فاقد سس، نقش موثری در کاهش وزن ایفا می کند.

وی ابراز کرد: مصرف سالادی شامل خیار، گوجه فرنگی، سیب زرد، جعفری، ساقه کرفس، لبو، هویج فرنگی، کلم پیچ و چند عدد مویز همراه با لیموترش یا سرکه سیب، سبب پاکسازی و لاغری می شود که منبع غنی از ویتامین، کلسیم، آهن و املاح معدنی است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف گیاهانی مانند چای سبز و شوید نیز تاثیر بسزایی در چربی سوزی دارند، تصریح کرد: به دلیل طبیعت سرد چای سبز برای جلوگیری از بروز عوارضی مانند لرزش دست، نوشیدن آن همراه با دارچین توصیه می شود.

عظمایی گفت: افراد باید از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی لاغری خودداری و زیر نظر متخصص طب سنتی اقدام به استفاده از این داروها کنند که زنان باردار و شیرده نیز باید از استفاده از هرگونه داروی لاغری اجتناب کنند.
http://www.asriran.com/fa/news/496243


موضوع : <-CategoryName->


نويسنده :HD در تاريخ 3 آبان 1395برچسب:,

صبحانه مناسب برای دیابتی‌ها



http://museum90.mihanblog.com/post/600

به‌ هیچ ‌عنوان نباید از صبحانه خوردن صرف ‌نظر کرد زیرا این امر باعث بالا رفتن قند خون و بدتر شدن علایم دیابت می‌شود.
صبحانه وعده‌ غذایی بسیار مهمی به‌حساب می‌آید که نباید نادیده گرفت. این وعده غذایی انرژی ما را در طول روز تأمین می‌کند.

به گفته کارشناسان برای افراد بیمار ازجمله افراد مبتلا به دیابت لازم است نکاتی را در این زمینه رعایت کنند:

* به‌ هیچ ‌عنوان نباید از صبحانه خوردن صرف ‌نظر کرد زیرا این امر باعث بالا رفتن قند خون و بدتر شدن علایم دیابت می‌شود.

* برای پیشگیری از مصرف هله‌هوله، صبحانه این گروه از افراد‌ باید سالم باشد.

* سعی کنید صبحانه خانگی کم قند و کم چربی بخورید.

* صبحانه سالم مناسب دیابتی‌ها شامل نان، غلات و میوه است.

* در صبحانه از سبزی‌ها و میوه تازه مصرف شود.آنتی‌اکسیدان این موادمی تواند علایم بیماری را کاهش دهد.

* به صبحانه یک قاشق دانه کتان پودر شده که سرشار از فیبر و اسید چرب امگا 3 است، اضافه کنید.

* مصرف روزانه جو دو سر برای صبحانه یکی از بهترین مواد غذایی به‌حساب می‌آید.

* مصرف شیر بدون چرب به صبحانه اضافه شود زیرا کلسیم برای درمان بیماری‌های دیگر لازم است.

* ماست کم چرب و بدون طعم که حاوی چربی و شکر است، انتخاب شود.

* به چای یا قهوه پودر دارچین که به طور طبیعی بیماری دیابت را درمان می کند اضافه کنید.

منبع: روزنامه خراسان
http://www.asriran.com/fa/news/496286


موضوع : <-CategoryName->


نويسنده :HD در تاريخ 3 آبان 1395برچسب:,

مصرف آسپرین برای این افراد ممنوع



مصرف آسپرین برای این افراد ممنوع

آسپرین یک ماده طبیعی است که از پوست درخت بید به دست می‌آید. نام شیمیایی این دارو
استیل سالسیلیک اسید (ASA) است و در زمره داروهای ضددرد غیراستروئیدی (SNSAID) دسته‌بندی می‌شود.

آسپرین یکی از پرمصرف‌ترین داروها در دنیاست که استفاده‌های گسترده‌ای دارد. براساس آمار انجمن قلب آمریکا استفاده از آسپرین هنگام بروز اولین علائم حمله قلبی مانند درد قفسه سینه توانست سالانه از مرگ 5000 تا ده هزار نفر در سال جلوگیری کند. امروزه می‌توان آسپرین را بدون نسخه از تمام داروخانه‌ها به عنوان ضددرد، ضدتب و ضدالتهاب تهیه کرد. سوالی که برای همگان در مورد مصرف این دارو وجود دارد این است که موارد استفاده آسپرین، طول دوره مصرف آن و نحوه مصرف صحیح آن چیست؟

به طور کلی این دارو با جلوگیری از تشکیل لخته‌های خون از انسداد عروق کرونری قلب جلوگیری می‌کند؛ بنابراین مصرف آن برای بیمارانی که احتمال بروز سکته‌های قلبی یا مغزی در آنها بالاست و همچنین بیمارانی که جریان خون مغزی آنها ضعیف است یا به انواع دیگری از بیماری‌های قلبی و عروقی مبتلا هستند مفید است، اما این به آن معنا نیست که منافع مصرف روزانه آسپرین همواره بیشتر از مضرات آن است. همانند سایر داروهای ضددرد و ضدالتهاب، آسپرین ریسک خونریزی‌های گوارشی، خونریزی‌های مغزی، نارسایی کلیوی و برخی از انواع سکته را افزایش می‌دهد. سرویس پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، مصرف روزانه آسپرین را برای افراد 50 تا 59 ساله که در معرض خونریزی گوارشی نیستند و احتمال بروز حمله‌های قلبی یا انواع سکته در آنها بیش از ده درصد است، توصیه کرده است. از طرف دیگر، سازمان غذا و داروی آمریکا مصرف آسپرین را در افرادی که تاکنون سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی یا حمله قلبی را نداشته‌اند توصیه نمی‌کند.

نکته دیگر این که مصرف آسپرین در افرادی که مبتلا به مشکلات انعقادی خون بوده و به اصطلاح خون آنها دیرتر لخته می‌شود، افرادی که سابقه خونریزی یا ابتلا به زخم‌های گوارشی دارند و کسانی که به ترکیبات حاوی آسپرین آلرژی دارند ممنوع است. بنابراین بر خلاف باورهای عمومی مصرف این دارو برای همگان مفید نبوده و چه‌بسا مصرف خودسرانه آن به بروز مشکلاتی برای افراد منجر شود.

مصرف آسپرین به همراه داروهای ضد دردی همچون ایبوپروفن، ناپروکسن و دیکلوفناک می‌تواند ریسک ابتلا به خونریزی را افزایش دهد. بنابراین در صورتی که فرد به دلیل ابتلا به یک بیماری مزمن مانند آرتروز مجبور به استفاده مداوم از ضددردهاست باید حتما پزشک را در این خصوص مطلع کند.

البته اگر حین مصرف آسپرین بنا به هر دلیلی به مصرف تک‌دوز یا کوتاه‌مدت داروهای ضددرد مذکور نیاز باشد، می‌توان آنها را با فاصله دو ساعته نسبت به ASA استفاده کرد. علاوه بر این بیمارانی که آسپرین را به صورت روزانه استفاده می‌کنند لازم است قبل از انجام هرگونه عمل جراحی یا مراجعه به دندانپزشکی، پزشک را در جریان قرار دهند. از مهم‌ترین تداخلات دارویی آسپرین می‌توان به افزایش ریسک خونریزی در مصرف همزمان با هپارین و وارفارین، کورتون‌ها، کلوپیدوگرل و برخی از انواع ضدافسردگی‌ها مانند کلومیپرامین و پاروکستین اشاره کرد. در میان داروهای گیاهی و مکمل‌های غذایی نیز، جینسینگ، روغن گل مغربی، امگا3، زغال اخته و کاپسایسین (فلفل قرمز) با آسپرین تداخل دارند و ریسک خونریزی را افزایش می‌دهند.

مصرف ASA به صورت جویدنی جذب سریع‌تر دارو را به دنبال دارد با این وجود به دلیل احتمال ایجاد مشکلات گوارشی بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند از انواع پوشش‌دار ASA استفاده کنند. این در حالی است که بعضی تحقیقات نشان می‌دهد مصرف اشکال روکش‌دار آسپرین که دارو را در روده کوچک آزاد می‌کنند، تاثیری در کاهش ریسک خونریزی گوارشی ندارد.

منبع: جام جم آنلاین
--------------------
http://www.asriran.com/fa/news/496312


موضوع : <-CategoryName->


نويسنده :HD در تاريخ 3 آبان 1395برچسب:,